Siirry suoraan sisältöön

Tietoa jälleenmyyjille ja jälleenmyynnistä kiinnostuneille

Kiinnostuitko jälleenmyynnistä?

Kiitos ja ihana kuulla, että kiinnostuit tuotteistamme. Olemme perheyritys ja valmistamme kaikki tuotteemme käsin Mikkelin kupeessa, Otavassa. Haaveenamme on tehdä maailmasta parempi paikka elää ja päästä eroon ylimääräisistä ja vahingollisista kemikaaleista. Yritystoimintamme on aloitettu lokakuussa 2018 Laura Paasosen toimesta ja LaraGreen Oy osti liiketoiminnan maaliskuussa 2022, jolloin toimintaa jatkoivat siskokset Laura Roivas ja Elina Manninen. Tuotteet olivat niin hyviä, että ostimme koko yrityksen 😀 Helppo suositella siis muillekin myytäväksi!

Olemme todella kiitollisia kaikille jälleenmyyjille ja asiakkaille tästä mahtavasta vastaanotosta, jonka tuotteemme ovat saaneet. Y-tunnukseni on 3276385-4 ja yrityksen osoite on Akuntie 7, Otava. Meidät tavoittaa parhaiten sähköpostitse info@laragreen.fi. Luethan sopimusehdot läpi huolella ennen yhteydenottoa.

Rekisteröidy verkkokauppaamme ja lähetä meille pyyntö päästä jälleenmyyjäksi. Teemme sinulle mahdollisimman pikaisesti jälleenmyyjän tunnukset ja näet verkkokaupassa tukkuhinnat. Voit laittaa pyynnön kohdasta Oma tili tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@laragreen.fi.

Tuotemerkki:

LaraGreen on rekisteröity tuotemerkki ja näin ollen et voi käyttää sitä omiin tarkoituksiisi. Sitä ei saa kopioida, eikä muita tuotteita saa myydä sillä tuotenimellä. Älä myöskään kopioi tuotteitamme ja myy niitä omalla nimelläsi. Jälleenmyyjämme saavat käyttää kaikkia tuotekuviamme, jotka ovat verkkokaupassa näkyvillä. Jos kaipaat muuta materiaalia myynnin tueksi, niin kysy info@laragreen.fi.

Jälleenmyyntiehdot:

Tuotteita ei saa pakata uudelleen tai vaihtaa etikettejä, eikä myydä omissa nimissä. Valmistamme tuotteita myös alihankintana toisille tuotemerkeille, mutta sellaisesta tulee sopia aina erikseen LaraGreenin ja tilaajan välillä.

Et voi ostaa tukkuhinnoilla tuotteita omaan käyttöösi. Tukkuhinnat ovat vain jälleenmyyntiä varten ja vaadimme y-tunnuksen jälleenmyyntiä varten. Jälleenmyyjille tuotteissa on myyntierä 6kpl. Yli 250€ tilaukset lähetämme rahtivapaasti, alle 250€ tilauksen toimitustavan voi valita kassalla. Kaikki tilaukset voi myös noutaa sovitusti yrityksen toimipisteestä osoitteesta Akuntie 7, 50670 OTAVA ilman erillisiä toimituskuluja. Lähialueella toimitamme tilauksia myös itse.

Verkkokaupan alennuskupongit ja kampanjat eivät koske jälleenmyyntitilauksia.

Jälleenmyyjät tekevät tilaukset verkkokaupan kautta heille erikseen osoitetuilla tunnuksilla ja koodeilla. Tukkukaupan tunnukset ovat yritysasiakkaan vastuuhenkilölle tarkoitetut ja luottamukselliset, eikä niitä saa luovuttaa toisille osapuolille. Asiakas sitoutuu olemaan luovuttamatta tukkuasiakkuuteen liittyviä tunnuksia, koodeja ja tietoja kolmansille osapuolille. 

Tuotteilla ei ole automaattisesti palautusoikeutta. Jos niissä on jotain vikaa, tulee asiakkaan tehdä reklamaatio ja sitä kautta ratkaistaan mahdolliset palautukset. Jos tuote/tuotteet ovat vahingoittuneet kuljetuksessa, myyjä (LaraGreen Oy) selvittää asian kuljetusyhtiön kanssa.

Tuotteet säilyvät pääasiassa vuoden. Palasaippuat voivat säilyä pidempäänkin. Tuotteet tulee säilyttää kuivassa 10-23 -asteisessa huoneessa, ei koskaan suorassa auringonvalossa. 

Myynnin tueksi:

Ekologiset tuotteet saattavat olla tottumattomille hankalia käyttää. Asiakas ei välttämättä keksi, kuinka palasaippualla voi pestä pyykkiä, tai ehkä hän ei tiedä mihin lokeroon pyykkietikka kuuluu laittaa. Autamme mielellämme tuotteiden käytön opastuksessa ja niiden myyntiä tukevien seikkojen ratkaisemisessa. Kun tuotteita oppii käyttämään ja selättää haasteet, lupaamme, että ekologisten tuotteiden käyttö on jopa helpompaa kuin vanhojen totuttujen kemikaalien. Ekologiset tuotteet ovat myös vähintään yhtä tehokkaita, mutta niitä tulee osata käyttää oikein, jotta ne toimivat halutulla tavalla. Älä epäröi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse kysyäksesi tuotteiden oikeanlaisista käyttötavoista, jos et itse ole varma. Arvostamme sitä, että olet LaraGreen -jälleenmyyjä, ja haluamme auttaa sinua myymään paremmin!

Sosiaalinen media:

Asiakkaamme etsivät paikkoja, joista ostaa tuotteitamme. Jaamme mielellämme kuviasi ja tarinoitasi, joihin olet tägännyt meidät @laragreen.clean tai #laragreen. Voit myös lähettää #shelfiet ja kuvat LaraGreen -tuotteista kaupassasi, niin voimme jakaa niitä sosiaalisissa medioissamme. Näin asiakkaamme löytävät myös teidän yrityksenne.

Oikeus jälleenmyyntiin:

Pidätämme oikeuden jälleenmyyjien valitsemiseen itsellämme. Jos jälleenmyyjä ei piittaa jälleenmyyntiehdoistamme, voimme jatkossa kieltäytyä myymästä tuotteitamme ehtoihin vedoten. Jos olet epävarma ehdoista tai niiden soveltamisesta, niin olethan yhteydessä meihin, niin vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Toisenlaiset ehdot:

Joidenkin jälleenmyyjien kanssa on tehty erillinen sopimus LaraGreenin ja jälleenmyyjän välillä ja tällöin erillinen sopimus kumoaa nämä jälleenmyyntiehdot niiden kohtien osalta, joissa on eroavaisuuksia.

Sopimusehdot:

LaraGreen pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja tarvittaessa.